Hulp bij uploaden

1. Uw bestand

Klik op de knop Bestand kiezen om een bestand van uw computer te uploaden naar onze server. U kunt 1 bestand tegelijk uploaden, mocht u meerdere bestanden tegelijk willen uploaden adviseren wij om uw bestanden te zippen.

De volgende bestandtypes zijn toegestaan:

Staat uw type bestand er niet tussen? Dan raden wij u aan om uw bestand eerst te zippen. Uw bestand mag maximaal 100 mb groot zijn. Is uw bestand groter? Neem dan contact op met ons op. Na verwerking van uw bestand, wordt het verwijderd van onze server.

2. Uw gegevens

Wij vragen uw bedrijfsnaam/naam en uw e-mailadres. Dit doen wij omdat wij dan weten wie ons een bestand stuurt.

De naam van het bestand en uw bedrijfsnaam/naam wordt door ons bewaard, zodat wij te alle tijde kunnen inzien wat u heeft geupload. Uw e-mailadres wordt niet bewaard en alleen gebruikt ter bevestiging en als er zich problemen voordoen tijdens het uploadproces.

Wanneer gebruikt u dit portaal?

Dit portaal is uitsluitend bestemd voor relaties van ons bedrijf waarvoor wij een opdracht verwerken. Het maakt mogelijk om op een veilige wijze data te verzenden/te ontvangen. Als de verzonden data persoonsgegevens bevat dient er een verwerkersovereenkomst afgesloten te zijn. In geval er geen opdracht en/of verwerkersovereenkomst is opgesteld dient dat eerst gedaan te zijn alvorens een bestand te verzenden. Neem in dat geval a.u.b contact met ons op.

Upload een bestand

Bedankt voor het uploaden. We hebben uw bestand in goede orde ontvangen.

Nog een bestand uploaden?